Lansering

Från December 2014 så erbjuds följande tjänster via Hedin Exformation AB. Jag erbjuder konsulting inom verksamhets- och organisationsutveckling, förändringsledning och interim management. Dessutom så erbjuder jag coaching till morgondagens ledare – personer som har ambitioner att bli ännu mer moderna effektiva välmående ledare.

Samtidigt så har jag möjlighet att ge dig insikter inom dina emotionella kompetenser, genom det marknadsledande mätverktyget EQ-i 2.0 – varför inte unna dig att lära känna dig själv på en djupare känslomässig nivå!?

Jag är övertygad om att vårt eget välmående är relaterat till hur vi ser på oss själva i relation till andra människor i världen. Jag har valt att bejaka vårt ursprung i Afrika och ger därför en julgåva till organisationen Hand in Hand Sweden som bl. a stödjer kvinnligt företagande i östra Afrika. Klippt från gåvobrevet:

Ert bidrag är en viktig del i arbetet med att bekämpa fattigdom genom utbildning och företagande. Med nya kunskaper och entreprenörskapsträning kan många kvinnor nu själva skapa bättre levnadsvillkor för sig och sina familjer och därmed en framtid med hopp, värdighet och nya möjligheter.

handinhand

Om hedinx4mation

Owner of Hedin Exformation AB, consulting - import - communication
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s